Fins i tot tu. Fins i tot jo | Col·lectiu Windown | Centre d’Art Maristany | Sant Cugat del Vallès | Fins 4 feb.


El Centre d’Art Maristany inaugura nova exposició, titulada Fins i tot tu. Fins i tot jo. Una proposta expositiva del Col·lectiu Windown.

L’exposició, que es podrà visitar des del 2 de desembre de 2022 al 4 de febrer de 2023, presenta el treball plàstic d’aquest col·lectiu que es reuneix cada divendres a la tarda al taller d’aquest centre d’art municipal.

Windown és un projecte d’art inclusiu nascut a Sant Cugat del Vallès que fa ús del talent artístic com a element de canvi social. El projecte s’orienta cap a un model de relacions entre les persones més inclusiu i respectuós amb la diferència.

El resultat del seu treball es pot llegir des de dos punts de vista complementaris: d’una banda, l’acció social del col·lectiu permet fer visible una realitat que sovint queda amagada, generant debat i modificant actituds per construir un model de convivència més inclusiu; de l’altra, la qualitat artística de les propostes del col·lectiu situa el projecte en l’òrbita de les arts visuals i plàstiques contemporànies.






Entrades populars