Teresa de Jesús i la fundació de les clarisses descalces reials | Pep Mayolas | Casa Elizalde | 25 nov.


L'escriptor i investigador de l'Institut Nova Història, Pep Mayolas, presentarà les noves descobertes en el seu treball sobre la figura de l'abadessa catalana coneguda com Santa Teresa de Jesús. 

Pep Mayolas és autor dels llibres: Teresa de Jesús: obra poètica; La princesa a l'exili; Fins que en Colom begui a galet; Censura i postveritat al segle XVI català; Del Ter al Túria; Erasme i la construcció catalana d'Espanya; Madrix; Erasme i l'Imperi Català de Carles I; Doctors contra l'Institut Nova Història; València capital de les espanyes i seu dels reis catòlics.

L'acte tindrà lloc el divendres, 25 de novembre del 2022, a les 19h., en el marc del Cicle de Tardor de l'Institut Nova Història (INH), que enguany acull la Casa Elizalde de Barcelona (carrer València, 302). 

Les places són limitades a 20 persones, per la capacitat de la sala, i que s'adjudicacran per ordre d'inscripció. D’altra banda i a diferència de les edicions anteriors, cal inscriure-s’hi prèviament. Les conferències començaran a les 7 de la tarda.

Preu per conferència: 13 € Adherits: 10 €
Preu per Cicle complet de 6 conferències: 65 € Adherits: 50 €

+ informació i inscripcions

Entrades populars