Visites comentades a l'exposició de Carrie Mae Weems de Fotocolectània | Fins 11 gen.


Els dimecres del 2022, a les 18.30 h, i fins l'11 de gener del 2023, podeu gaudir d'una visita comentada a l'exposició actual de la Fundació Foto Colectània. La visita és inclosa en el preu de l'entrada al museu.

Exposició actual: Carrie Mae Weems | Un gran gir dins del possible.
Preu: inclòs en l'entrada.
Condicions: sense reserva prèvia, la visita només es realitzarà si hi ha un mínim de 5 persones.
Calendari de visites: Tots els dimecres

Les visites en grup són una manera diferent de conèixer les exposicions de la Fundació. Tant si vols visitar les exposicions amb els teus companys, amics o familiars, com si gestiones grups escolars, acadèmics, o altres àmbits, pots visitar les nostres exposicions per lliure, però també de la mà d'un dels professionals del nostre equip, descobrint els secrets que s'amaguen darrere de les peces i aprofundint en els continguts de l'exposició de manera amena i personalitzada, adaptant-se als requeriments del grup.

Horari: dilluns i dimarts de 10 a 14.30 h; dimecres, dijous i divendres de 10 a 14.30 i de 16.30 a 20.00 h. | Durada: 1 h aproximadament (visita comentada). |
Idioma: català, castellà o anglès.

Preus: Visita comentada (públic general): 60 € per grup, per a grups amb un màxim de 10 persones. Si el grup és superior a 10 persones, el cost és de 6'5 € addicionals per persona fins a un màxim de 20 persones. 

Visita comentada per a grups escolars i centres educatius: 4 € per persona, per a grups amb un mínim de 15 persones i un màxim de 25. Si el grup és superior a 25 persones, es divideix en grups més petits per a garantir l'aforament i facilitar la comoditat de la visita.

Visita lliure: 3€ per persona, per a grups amb un mínim de 10 i un màxim de 15 persones.

Sou una entitat social? Contacta amb Foto Colectània per conèixer les condicions.
Informació i reserves de grup: visites@fotocolectania.org

Informació addicional per a les visites de grup:

· El personal docent o responsables dels grups tenen accés gratuït.
· Per al bon funcionament i una gestió àgil de la visita, demanem màxima puntualitat i confirmar amb antelació la forma de pagament.

Escoles amigues de Foto Colectània: Visites gratuïtes.

+ informació sobre l'activitat

Exposició:
CARRIE MAE WEEMS. Un gran gir dins del possible
Del 6 d'octubre al 15 de gener

Artista multidisciplinària, Carrie Mae Weems (Oregon, 1953), és coneguda sobretot pel seu treball fotogràfic que desenvolupa des de fa prop de quaranta anys. L'exposició revisa cronològicament tota la seva obra i pretén subratllar com l'autora aborda aquesta pràctica com una avançada al seu temps i projecta sempre les seves imatges cap al futur amb un incansable sentiment d'esperança.

Les primeres fotografies que realitza se centren en els seus familiars i amics per a desenvolupar a poc a poc una visió més àmplia que qüestiona la història i els estereotips al mateix temps que es pregunta pels que exerceixen el poder sobre aquells que no poden defensar-se. Weems parla sobre la violència exercida de manera deliberada, tant cap a les persones de color, comunitat a la qual pertany, com cap al món en general. Però en la seva obra de contrastos, també hi ha lloc per a les escenes d'intimitat i d'amor.

L'exposició es desenvolupa cronològicament i aborda algunes de les seves sèries més primerenques al mateix temps que incideix en la metodologia de treball de l'autora que sovint insisteix en algunes de les seves imatges més polèmiques en les quals s'aborden qüestions com el gènere, la raça, la societat de classes o qüestions polítiques. A través del seu treball, Weems estableix diàlegs amb nombroses comunitats amb la intenció de connectar diferents generacions basant-se en influències comunes i un sentit recíproc de la responsabilitat.

Comissariada per Elvira Dyangani Ose, la mostra s'exhibeix simultàniament en el Centre de Fotografia KBr Fundació MAPFRE i en la Fundació Foto Colectania on es presenten dues importants sèries The Kitchen Table, 1990 i And 22 Million Very Tired and Very Angry People, 1989-1990 a més d'una selecció d'obres de vídeo.

Crèdit imatge: De "The Kitchen Table Series", 1990. © Carrie Mae Weems, cortesia de l'artista i la Jack Shainman Gallery, N.Y.


.

Entrades populars