19a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona | Fins el 10 des.


El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona celebrarà la seva gala de cloenda el pròxim 10 de desembre a les 18:00 a la Sala Moragues. - El Born Centre de Cultura i Memòria a Barcelona amb la participació especial del filòsof Noam Chomsky en videoconferència en directe.

El Fòrum Internacional de Drets Humans de Barcelona, ​​que va començar el dia 4, continua fins al 9 de desembre, amb la participació de l'activista Carine Kanimba, que va sobreviure al genocidi de Rwanda i la història de la qual es retrata a la pel·lícula "Hotel Rwanda” (2004) entre altres ponents internacionals

Els premis de les Seccions Oficials en competició seran lliurats el dia de la cloenda en una gala on es farà entrega també dels Premis HUMANS. Premi de Drets Humans de Barcelona.

Dijous 8 de desembre, el festival comptarà amb el director Juan Diego Botto i la seva nova pel·lícula “En los márgenes” i la intervenció especial online de l'actriu protagonista Penélope Cruz. El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona presenta el film "En los márgenes", amb la presència del seu director Juan Diego Botto, la intervenció online de Penélope Cruz i els protagonistes reals de la història

Imatge: - El cineasta Marcel Mettelsiefen i la periodista Mayte Carrasco van participar al Fòrum Internacional de Drets Humans de Barcelona. (Crèdit: @fernando_logodelux. FCDHBCN 2022)

Entrades populars