Club de lectura: "Azul casi transparente" de Ryu Murakami | Fundació Tàpies + Llibreria Finestres | 28 marçEn el marc de les exposicions en curs, L’adob que fecunda la terra. Tàpies (1958-1988) i Bruce Conner. Llum de la foscor, us proposem un club de lectura amb la col·laboració de les llibreries Finestres, La Central i La Impossible.

En aquesta ocasió, la selecció dels llibres estarà relacionada amb el context històric, social i cultural en el qual van ser creades les obres de Tàpies i Conner. D’aquesta manera, els participants podran dialogar sobre temes com ara la Beat Generation, la psicodèlia i els experiments amb bolets psicoactius, la vivència de l’espiritualitat d’ascendència oriental o la bomba atòmica i els assajos nuclears al Pacífic.

[*Novel·la (1965) és un llibre d’artista amb una selecció de documents i textos de Joan Brossa i litografies d’Antoni Tàpies.]

Propera lectura:

· Azul casi transparente, de Ryu Murakami (Anagrama), amb Àurea Juan Perelló de la llibreria Finestres. Dimarts 28 de març del 2023, a les 18.30 h, a la llibreria Finestres.

Activitat gratuïta. Aforament limitat. Informació i reserves: inscripcions@ftapies.com


+ informació

Comentaris

Entrades populars