Exposició: Neus Frigola. De desbordar, sostenir i un volcà d’aigua | Fundació Suñol | Fins 26 jul.

 



Dimarts, 6 de juny del 2023, tindrà lloc la inauguració de la pròxima exposició de la Fundació Suñol: Neus Frigola. De desbordar, sostenir i un volcà d’aigua.

Abraçant dibuix, collage, escultura i instal·lació, la pràctica de l’artista i artterapeuta Neus Frigola (Girona, 1991) és sovint el resultat de processos intuïtius i contingents, d’experimentacions matèriques obertes i aventureres. Les seves obres es deriven d’exploracions naturalment poroses, travessades per l’experiència viscuda íntimament o de manera col·lectiva.

L’artista sembla convidar-nos a aventurar-nos en un camp de joc temporal. A abandonar un raonament intel·lectual preestablert a favor d’una experiència encarnada, sensible i situada.

Comissariat: Carolina Ciuti i Anna Penalva

L’exposició recull obres produïdes en els últims quatre anys, la majoria d’elles mentre l’artista ha tingut el seu estudi a l’Institut Escola ARTS del Districte Sants-Montjuïc, dins el marc del programa espais c, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la mediació de la Fundació Suñol i la coordinació d’Experimentem amb l’Art. El programa té per objectiu generar complicitats creatives entre les escoles públiques de primària de Barcelona i els artistes. Els encontres i contagis que han tingut lloc en aquest espai estaran també presents a l'exposició.

Neus Frigola 
06.06.2023 - 26.07.2023

Fundació Suñol
c/ Mejia Lequerica 14, Barcelona, Catalunya.

De dimecres a divendres:D'11h a 14h i de 16h a 19h
Primer dissabte de cada mes: D'11h a 14h

Entrada gratuïta



Entrades populars