Els Dijous Oberts | Trobades d'art electrònic, creadorxs i desenvolupadorxs | Hangar


Els Dijous Oberts són trobades setmanals obertes a artistes, creadorxs i desenvolupadorxs de diferents disciplines de l’art electrònic que volen treballar amb eines de maquinari i programari lliure. En ells, lxs expertxs en tecnologia i eines lliures dels Labs i col·lectius residents d’Hangar (Barcelona), estan disponibles per intercanviar idees, compartir recursos, oferir assessories, resoldre dubtes, o per donar a conèixer en què estan treballant; afavorint un espai per a la lliure transferència de coneixements.

Els Dijous Oberts es duen a terme tots els dijous de 17 a 21 h del 2023 i l’assistència és lliure i gratuïta. Les visites poden ser presencials o virtuals, en els dos casos sempre sota cita prèvia.

Si t’interessa rebre assessorament sobre algun dels següents temes, demana una cita prèvia.

Els laboratoris i col·lectius del centre que ofereixen assessorament són els següents:

Labs:

– Al Lab de soft/hardware i interacció s’ofereixen assessories per a persones que estan desenvolupant projectes amb programari i maquinari lliure i són o no coneixedores de les qüestions tècniques, però puntualment necessiten suport per solucionar problemes, reorientar el desenvolupament o conèixer alternatives. Contacte: miguel(at)hangar.org

– Al Lab de Producció s’ofereixen assessories per qüestions relacionades amb producció, realització d’informes de viabilitat, pressupostos i coordinació de producció. Contacte: pense(at)hangar.org

– Al Lab de Construcció s’ofereixen assessories tècniques per qüestions relacionades amb la fabricació física de peces, així com suport per a problemes de construcció, reorientació en el desenvolupament de peces o alternatives de fabricació o materials. Contacte: pense(at)hangar.org

– Al Lab d’interfícies i xarxes s’ofereixen assessories dirigides a artistes, col·lectius o organitzacions que estiguin desenvolupant o vulguin desenvolupar un projecte amb programari lliure, que poden conèixer o no les qüestions tècniques, però que puntualment necessiten suport per solucionar problemes, reorientar el desenvolupament o explorar alternatives.
Contacte: tech(at)hangar.org

Projectes:

Hamaca ofereix assessorament en temes de drets d’autor en l’àmbit audiovisual. Contacte: info@hamacaonline.net.

Crater-Lab ofereix assessorament en l’àmbit de la creació i investigació cinematogràfica analògica experimental. Contacte: info(at)crater-lab.org.

Wetlab (Ce Quimera + Gaia Leandra) ofereix assessorament a projectes vinculats amb art-ciència i tecnologies vives humanes i no humanes, des d’una perspectiva transhackfeminista i no antropocèntrica. Obertes a la contaminació mútua. Contacte: wetlab(at)hangar.org.

Lumbung press ofereix assessorament en impressió òfset. Contacte: press(at)lumbung.space

Contacte: Miquel Ángel de Heras | Tel. +34 93 308 4041 ext. 28 | miguel(at)hangar.org



Entrades populars