12a edició del Festival Art Nou 2023 de Barcelona i l'Hospitalet | 28 - 29 juny



INAUGURACIÓ ART NOU 2023

Art Nou és el festival d’art emergent de Barcelona i l’Hospitalet que ofereix la possibilitat a joves creadores nacionals i internacionals d’establir la primera relació professional amb el mercat de l’art, les galeries, els espais autogestionats, i les institucions dedicades a l’art emergent. El festival aposta un any més per estimular la producció jove, reivindicar les galeries com a espais de trobada i debat, i posar en contacte els agents de l’art i el públic general.

La 12a edició d’Art Nou començarà el 28 de juny (de 17 a 20 h) amb la inauguració de totes les exposicions de Barcelona i el 29 de juny (de 17 a 21 h) amb les de l’Hospitalet, on se celebrarà la Inauguració de l’edició d’enguany a l’Edifici Isaac Peral amb el site-specific de Lucía Bayón en col·laboració amb Èlia Bagó i Sara Torres (Sociedad 0). L’1 de setembre se celebrarà l’acte de clausura a La Capella amb una acció de Manuel Rodríguez.

Art Nou oferirà un programa d’exposicions amb trenta-quatre mostres i més de cinquanta artistes; un extens programa d’activitats que inclou visites guiades, inauguracions, converses amb artistes, performances, projeccions i accions a galeries, institucions i espais independents; i activitats per a professionals com visites i Open Studios a tallers i centres de residència i producció com Hangar i La Escocesa a Barcelona, o FASE a l’Hospitalet de Llobregat.


- Dimecres 28/06 obren les galeries i espais de Barcelona de l'Associació de Galeries Art Barcelona, de 17 a 20 h

- Dijous 29/06 obren les galeries i espais de L’Hospitalet de l'Associació de Galeries Art Barcelona, de 17 a 21 h. 

Consulteu la programació d’exposicions i activitats paral·leles d’Art Nou al web i al programa imprès que trobareu en tots els espais de les galeries de l'associació. Per estar al dia del festival, seguiu-los, també, al seu Instagram @artnouprimeravisio


Entrades populars