Club de Lectura gratuït inspirat en l'exposició de Roman Ondak a Barcelona | 3 oct - 14 nov.


En el marc de l’exposició en curs Roman Ondak. Infinitum, de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, ens proposen un club de lectura, amb la col·laboració de les llibreries Finestres, La Central i La Impossible de Barcelona. La selecció dels llibres relaciona amb les temàtiques presents a l’exposició, com ara la reflexió al voltant de la vida quotidiana sota un règim autocràtic, o amb lectures que han tingut un impacte en la formació intel·lectual de l’artista eslovac.


[*Novel·la (1965) és un llibre d’artista amb una selecció de documents i textos de Joan Brossa i litografies d’Antoni Tàpies.]


Lectures:

· Libre. El desafío de crecer en el fin de la historia (Anagrama), de Lea Ypi, amb Miquel Àngel Riera de la llibreria La Central. Dimarts 3 d’octubre del 2023, a les 18.30 h, a la Fundació Antoni Tàpies.

· El soroll del temps, de Julian Barnes (Angle Editorial), amb Olga Federico i Mireia Perelló de la llibreria La Impossible. Dimarts 24 d’octubre del 2023, a les 18.30 h, a la Fundació Antoni Tàpies.

· Hambre, de Knut Hamsun (Ediciones de la Torre), amb Àurea Juan Perelló de la llibreria Finestres. Dimarts 14 de novembre 2023, a les 18.30 h, a la llibreria Finestres.


Activitat gratuïta
Aforament limitat. Cal reserva prèvia.

Reserves: inscripcions@ftapies.com

Entrades populars