Poesia i art de la mà de Félix Denuit a la Fundació Antoni Tàpies | 12 gen.



Les cadires de Tàpies és un cicle d’accions sonores de caràcter multidisciplinari organitzat en el marc de l’Any Tàpies a la Fundació homònima i amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Es tracta d’una proposta que posa al centre la veu i la paraula per fer un acompanyament sonor a la memòria oral. Així doncs, cadascuna de les tretze sessions comptarà amb la presència d’un creador que partirà de la cadira com a element performatiu per reconnectar amb l’univers creatiu de l’artista des dels llenguatges expressius i les posades en escena d’avui.

La propera acció artística del cicle és la titulada T.N.T: Tàpies Nou Testament, concebuda per Félix Denuit, un heterònim de Xavier Bassas que ja fa molts anys que porta a terme performances en què la poesia pensa i la filosofia delira. 

Denuit considera que les obres d’Antoni Tàpies van suposar una explosió en el panorama artístic. Una manera detonant, fins i tot subversiva, de tractar el quadre, la pintura, els colors i un munt de coses quotidianes i espirituals.

Dia: 12.01.2024
Hora: 19.00 h
Lloc: Auditori de la Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255 Barcelona)
Preu: 5 euros
Aforament limitat

+ informació i venda d'entrades


Entrades populars