Els homes de carbó | Serge Attukwei Clottey | Museu Tàpies | 3 juliol



Les conseqüències provocades per un procés migratori o un desplaçament en la vida de les persones és el tema central de la performance que Serge Attukwei Clottey proposa en el marc de la programació del Grec. L’artista ghanès es pregunta de quina manera podem reconstruir les experiències familiars quan no vivim a casa nostra perquè n’hem hagut de marxar i de quina manera cada individu gestiona els prejudicis, les ansietats culturals i la sensació de pertinença quan viu en un país estranger. 

Quines barreres físiques i psíquiques ha de trencar una persona per acostumar-se a viure envoltada d’elements desconeguts o quines relacions de poder noves neixen en aquesta circumstància són algunes de les preguntes que Clottey es fa mentre col·loca el seu propi cos en un estat d’ansietat, l’estat propi d’un subjecte afectat per una crisi d’identitat que busca elements que li permetin recuperar la sensació de la llar i que es veu obligat a lluitar contra els prejudicis que provoca l’acte de migrar.

Dates: 3 de juliol del 2024
Hora: 19.00 i 20.30 h
Lloc: Cooperativa Periferia Cimarronas (C/ de Cerdanyola, 26 -Barcelona)
Organitzen: Museu Tàpies (antiga Fundació Antoni Tàpies) i Grec Festival.
Preu: gratis.

Recordeu que el dia abans, el 2 de juliol, a les 18.30h, s'inaugura la seva gran instal·lació a la façana del Museu Tàpies (antiga Fundació Antoni Tàpies) i tindrà lloc la rua decolonial per Barcelona que finalitza al TNC, amb concert i àpat africà. Tot gratis.

Entrades populars