Centre d'Art Santa Mònica / Tardor


















Hullfish Bailey és un dels artistes presents al Centre d'Art Santa Mónica

La proposta del Centre d'Art Santa Mònica (CASM), sempre innovadora, aplega cinc visions de la realitat que afecten l'experiència, la història, la repetició, la memòria fotogràfica i les emocions. Una enriquidora mostra artística que es pot visitar gratuïtament fins el 3 de desembre.

Cinc exposicions diferents, cinc punts de vista gens habituals que basculen entre disciplines diferents. Tres treballs sobre la història ( "Manu Militari" de Fernando Sánchez Castillo ), les emocions ( "Shroud" del conjunt artístic Muntean/Rosenblum ) i l'experiència ("Elevator/Or" de Dave Hullfish Bailey).

D'altra banda, l'apartat Consulta aporta documentació que gira entorn la memòria fotogràfica ("L'art d'acció des de l'arxiu AIRE" de Joan Casellas i Xavier Moreno ), i la repetició ("Si us plau gràcies de res: Re-Enactments" de Víctor Palacios). A banda de les cinc mostres, es presenta "Pòster # 3", l'últim treball de l'artista plàstic Ignasi Aballí, qui centra la seva mirada sobre les malalties visuals degeneratives.

Entrades populars