Festa del Modernisme a la Colònia Güell











Dramatització de la vida quotidiana a la Colònia Güell

La sisena edició de la Festa del Modernisme de la Colònia Güell s'ha fet des de divendres, 20 d'octubre, fins avui a Santa Coloma de Cervelló (Baix llobregat). En la celebració, que coincideix amb l'any de Mozart, s'ha representat pels carrers de la colònia Güell una dramatització musical de la vida quotidiana al segle XVIII.

Recreant l'ambient, en l'anomenada festa de la música hi han cantat bugaderes, pintors, enamorats o el monjo, que han participat en l'espectacle, que ha comptat, a més, amb la participació del cantant Jaume Arnella. Tot acompanyat de cant coral, piano, guitarra clàssica i pianola, a més d'altres instruments.

Així mateix, s'han celebrat els cent anys d'història de la coral La Maquinista amb una exposició i la presentació d'un llibre de memòries, escrit per l'historiador Josep Padró.

D'altra banda, s'han fet dues mostres, una de pintura, de l'artista Francesc Baiget, i una altra de ceràmiques, de Maria Rosa Sánchez. També hi ha hagut un concurs de fotografia digital. Divendres passat va tenir lloc, a més, un concert a l'església de la Colònia, La Cripta, a càrrec de la soprano María Teresa Garrigosa.

Entrades populars