NOW al CCCB









El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull des del 23 al 25 de novembre la trobada NOW, un projecte que reflexiona sobre les transformacions científiques artístiques i socials i que en aquesta segona edició tindrà una conferència de Stephen Wilson sobre les relacions entre art i ciència, el controvertit documental 'Earthlings', de Shaun Monson, narrat per Joaquin Phoenix, i la posada en marxa del Banc Comú de Coneixement.

La segona convocatòria de NOW girarà al voltant dels temes Ciberesfera, Ciència Oberta -punts en comú entre ciència i humanitats-, el moment actual de l'art i el Nou Activisme sorgit de la ciutadania global.

Una de les atraccions del NOW és el documental 'Earthlings', de Shaun Monson i narrat per l'actor Joaquin Phoenix, sobre la correlació entre els humans, els seus interessos econòmics, la naturalesa i els animals. Filmat amb càmera oculta, el treball mostra les pràctiques habituals de les indústries internacionals que més depenen dels animals i que fa reflexionar sobre l'ús de la humanitat d'altres espècies que habiten en el planeta.

Entrades populars