Esteve / BACUS


















Esteve és el creador de l'obra "Solo negro"


Esteve, artista plàstic barceloní,
presenta part de la seva darrera obra en un nou bloc anomenat "Esteve Artblog", molt recomanable. Hi podreu trobar treballs tan interessants com el de la fotografia. A més també podeu visitar la web de Bacus, el col·lectiu gracienc del qual forma part juntament amb Martin Pödder, Xanu, i Kristof Willemsen.

Bacus cerca la barreja d'expressions i llenguatges. És un art nascut a la ciutat i que es nodreix de la ciutat i troba la inspiració en l'òxid d'una placa de metall, a les parets bombardejades de grafitis, en un cartell publicitari arrencat a esquinçalls, en els rètols lluminosos o a les imatges publicitàries...Sumar, aglutinar, una orquestra de sons, formes i moviments: Pintura Urbana.

Bacus fuig d'aquest art que a mesura que ha perdut la força de l'erotisme, ha guanyat en frigidesa conceptual. No fem només política ni anàlisis sociològiques. Volem provocar una mica més que una reflexió racional. L'art com a pont d'unió espiritual entre la vida i un món poètic, inconscient i inabarcable. Un art que neix d'allò més profund i en el qual l'artista actua com prisma transformador i generador del diàleg necessari perquè l'obra existeixi.

Entrades populars