II Premi d'Il·lustració La Punta del Llapis

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Gabriel Janer Manila, i el conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, han anunciat que acaben de publicar-se les bases del II premi d'il·lustració La Punta del Llapis, guardó que s'atorga amb l'objectiu d'estimular la creació cultural de les Balears. Tanmateix, les bases encara no estan publicades a la xarxa.

En un comunicat difós avui, la Conselleria ha assenyalat que els participants hauran d'il·lustrar qualsevol paràgraf de la rondalla 'L'amor de les tres taronges', d'Antoni Maria Alcover, amb un mínim de tres i un màxim de cinc il·lustracions seqüencials. Al concurs hi poden optar totes les persones il·lustradores de llibres infantils i juvenils de menys de 35 anys i residents a les Balears.

El premi, que pretén també donar a conèixer els nous professionals de la il·lustració, té com a dotació la publicació de la rondalla il·lustrada per l'artista guanyador i el viatge amb estada a la Fira de Bolonya del 2008 per a la presentació de l'obra ja publicada. Així mateix, totes les obres seleccionades seran recollides en un catàleg.

Entrades populars