Col·lecció d'Art Contemporani. Fundació "la Caixa"


La Fundació "la Caixa" inaugura avui (a les 8 del vespre) i fins el 6 de maig, l'exposició 'Escolta amb els teus ulls'. Un espai en el qual les paraules s'escolten, es llegeixen, es construeixen, s'intueixen o se silencien és el que s'ha creat amb les obres de quinze artistes de nacionalitats diferents seleccionats de la Col·lecció d'Art Contemporani.

Aquesta nova presentació de la Col·lecció d'Art Contemporani de la Fundació "la Caixa" reuneix un conjunt d'obres que exploren la visualitat i la corporeïtat del llenguatge. Reflectint la diversitat de propostes que ofereix l'art actual, tant els vídeos com les pintures, escultures, fotografies i instal·lacions que s'han seleccionat evoquen amb els llenguatges gestual, verbal i escrit l'experiència visual de la paraula i la comunicació.

Els visitants són els protagonistes d'aquesta mostra. Escolta amb els teus ulls és una invitació a la participació visual en la poètica del llenguatge. Al llarg del recorregut de l'exposició, es presenten algunes propostes que incorporen accions performatives que duen a terme els visitants mateixos, als quals es convida a abandonar la seva funció d'espectadors per interactuar amb les obres. El visitant es fa conscient de la seva pròpia presència per mitjà del desig d'escoltar converses secretes i veus silenciades, d'intervenir en jocs de paraules i d'implicar-se en diferents discursos.

Entre els artistes seleccionats hi figuren Geneviève Cadieux, Juan Muñoz, Dora García, Gary Hill, Rivane Neuenschwander i Cornelia Parker.

Comentaris

Entrades populars