'Tintín en el món d'Hergé' a Girona



Dibuixos originals, fotografies, llibres, cartells, postals,...i un gran nombre d'objectes s'han reunit a 'Tintín en el món d'Hergé', col·lecció Jordi Tardà, la mostra que la Fundació Caixa Girona organitza i produeix coincidint amb la celebració, aquesta any 2007, del centenari del naixemnet de Georges Remi, conegut com Hergé, creador del personatge de Tintín. L'exposició reuneix més de 450 peces cedides pel col·leccionista i també comissari de la mostra, Jordi Tardà. Fins el 20 de maig.

Tintín i l'inseparable Milú; el capità Haddock, Tornassol, el professor; Nèstor, el majordom del castell de Moulinsart, propietat del capità, habitatge compartit per alguns dels protagonistes, les Dupont i Dupond; el melèvol Rastapopoulos i la Bianca Castafiore, tenen espai en una mostra on es poden contemplar peces originals, úniques, com el quadre fet amb tinta xinesa per al mural de l'escala del Centre Culturel Valònia-Bruse·les de París.

L'exposició s'estructura en sis diferents parts o àmbits que marquen l'itinerari a seguir: l'obra principal d'Hergé: Tintín; Altres personatges d'Hergé; La manera com neix un llibre de Tintín; Tintín l'actor; L'altre gran univers d'Hergé, i Només per a joves de 7 a 77 anys.

Entrades populars