Trobades artístiques


Les “trobades sinestètiques” tenen com objectiu fomentar la col·laboració i el respecte entre les diferents disciplines artístiques, així com compartir problemàtiques, coneixements i propostes sobre la realitat artística actual de Barcelona.

Es busca en aquestes trobades enfocar aquestes problemàtiques en relació amb els espais de producció i difusió de les obres, tant en el context local (sales i activitats) com en l'àmbit legal, econòmic i normatiu (drets, comissions, subvencions, i pressupost per a activitats culturals) i polítiques socials d'integració relacionades amb l'art.

L'intercanvi-debat es desenvolupa en quatre trobades dedicats a diferents àmbits creatius: arts visuals (pintura, fotografia, escultura, cinema, video), arts escèniques (teatre, dansa, música), art multidisciplinar, performance, intervenció.

En aquesta primera trobada estan convidats Joan Canals i Hernán Vázquez, i estarà més focalitzat en les Arts visuals, en algunes qüestions que fan a l'exercici de la professió.

Trobades Artístiques de diferents disciplines.
Dia: Dissabtes de 16 a 18h.
Lloc: Centre Cívic Convent de San Agustí (c/Comerç 36).
Coordinació: Efi / Martín Franchi.
Organització: red03.

Entrades populars