Paulina Bedrack a Olokuti



Una de les obres de Paulina Bedrack que es pot veure a la mostra.

Art Neutre? i l'espai cultural Olokuti us conviden a la inauguració de l’exposició de la pintora Paulina Bedrack que tindrà lloc el proper dijous 20 de desembre a les 8 del vespre a Olokuti (antiga GOA) del carrer d’Astúries 36-38 de Barcelona (Gràcia) i romandrà oberta al públic fins al 23 de gener amb entrada gratuïta.

L’artista xilena, resident a Barcelona des de fa vuit anys, ens presenta el seu darrer treball que convina el blanc característic de la seva paleta amb petites incursions de colors que sorprenen subtilment.

[bio] Paulina Bedrack va néixer l'any 1974. És Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Santiago de Xile. L'escultura i el volum li van produir una forta atracció, però la plena satisfacció artística la va trobar en l'àrea cromàtica. Així va arribar a la pintura, disciplina que li va permetre desenvolupar el sentit compositiu bidimensional. Amb l'arribada a Catalunya, va iniciar una investigació pictòrica centrada en l'austeritat de colors i d'informació visual. La seva proposta consisteix en generar una pausa que convidi a la introversió i provoqui una experiència de naturalesa sensorial.

Els coordinadors de l’exposició són Emma Giné i Daniel Solano.

.

Entrades populars