Catorze emergències a la Llotgeta de València


L'Aula CAM - La Llotgeta de València exposa a partir de demà "Emergències. Projectes d'Artistes Submergits", en què 14 estudiants de cinqué d'Escultura de Belles Arts que encara estan "submergits" podran desenvolupar l'any que ve el seu treball a l'Espai d'Art si guanyen el concurs de l'Aula CAM.

Segons ha informat l'entitat en un comunitat, es tracta d'una exposició de projectes a la Sala "Vencill D'Art" perquè el jurat designe un guanyador que serà el que podrà "emergir" i mostrar al públic el seu projecte a l'altra sala d'esta aula de cultura, a l'"Espai D'Art".

Estos projectes, que es podran vore fins al 30 de gener, van des de l'audiovisual a la fotografia, passant per espais amb utilització de materials tan diversos com el marbre o la fusta, el mirall i el vidre, el cartró, els materials reciclats o també objectes trobats. Es tracta de projectes que reflectixen tots els materials i totes les tècniques "que s'estan utilitzant ara mateix a les instal·lacions d'art contemporani".

Els projectes que es podran vore a partir de demà a les 20.00 hores són "Mudanza" de Xavier Alcocer; "Ararat" de Gary Amseian; "Apariencias" de Juan Belda; "Hilo Conductor" de Mercedes Berasaluze; "Sin ti no soy nada" de Paola Bertrán; "El arte de no amar" d'Ángel Fariña; "Dibujar Ficciones" de Militza Galván; "Luz-i-teck" de Paula i Elisa M. Rufat; "Entra" de Mar Mas; "Kinasa II" de María Pascual; "Cascarencias" de Débora Rodrigo; "Rastros" de Francis Siegrist; "Máscaras Visibles" de Marta Solsona i "Fondo, forma, contenido, continente, significante, significado" de Marta Vélez.

Entrades populars