Empenta al Centre de Disseny de Barcelona


El Museu Picasso també rebrà ajudes de les administracions.


Govern, Generalitat i Ajuntament de Barcelona han acordat destinar 2,2 milions d'euros al Centre de Disseny de Barcelona, xifra inclosa a la partida de 20 milions que els representants de les tres administracions han decidit que es destini a finançar institucions culturals a la ciutat, en el marc del desenvolupament de la Carta Municipal, aprovada a l'exercici 2006.

A la trobada de la Comissió de Col·laboració Interadministrativa van assistit l'alcalde, Jordi Hereu; el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d'Administracions Públiques, Elena Salgado. També s'ha decidit destinar una altra partida de 4,3 milions a l'àrea metropolitana, en procés de creació. Si no s'ha creat abans de l'1 de novembre, l'esmentada quantitat es distribuirà entre institucions; en concret, el Centre de Disseny (800.000 euros), el Festival Grec (1,5 milions), el Museu Picasso (1 milió) i el Museu de Ciències Naturals (1 milió).

Respecte a la partida de 20 milions acordada avui, 3,65 d'euros es destinaran al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), i 2,2 al Museu Picasso.

Entrades populars