El MNAC i la baronessa Thyssen


El president del patronat del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Narcís Serra, ha indicat avui que han parlat amb la Baronessa Thyssen-Bornemisza, Carmen Cervera, sobre el seu desig de traslladar la seva col·lecció particular d'art del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), i ha assegurat que tornaran a fer-ho sopant "amb tranquil·litat" i que aquesta qüestió s'arreglarà "segur".

"Soparem amb tranquil·litat i estudiarem totes aquestes coses i les arreglarem, segur", ha declarat Serra avui en una entrevista al programa 'El món a RAC-1' d'aquesta cadena de ràdio catalana. La col·lecció de pintura de Cervera tindrà un lloc privilegiat a les instal·lacions del monestir de Sant Feliu de Guíxols, i el traspàs podria fer-se el 2011, quan venç el préstec al MNAC que, segons ha dit la Baronessa, no es renovarà.

El disgust de la Baronessa provindria del seu descontentament amb la disposició i la manera que s'exposen les seves peces en el MNAC, tot i que fonts d'aquest museu han indicat a Europa Press el 10 d'abril que "res ha canviat des de 2004", quan es va inaugurar el MNAC amb nous espais i amb totes les col·leccions, entre les quals s'inclou la sala dedicada a la de Thyssen-Bornemisza. "

Entrades populars