L'artista Olafur Eliasson a la Fundació Miró



La Fundació Joan Miró de Barcelona i la Fundació Caixa Girona presenten l'exposició "La naturalesa de les coses", de l'artista danès-islandès Olafur Eliasson, guanyador del Primer Premi Joan Miró.

La mostra es divideix en dues parts: la primera correspon a la Fundació Joan Miró, que presenta fins al 28 de setembre diverses instal.lacions, algunes de concebudes especialment per aquesta ocasió, centrades en la percepció del color i de la llum, pel recorregut pels espais i per l'efímera "naturalesa de les coses" per mitjà de l'experimentació física. La segona part d'aquesta primera exposició que repassa la trajectòria d'Olafur Eliasson a Espanya, la trobaràs al Centre Cultural Caixa Girona - Fontana d'Or, del 18 de juliol al 4 de setembre, amb obres amb llum de petit format juntament amb nombroses sèries fotogràfiques i gravats que estudien el paisatge aspre i variat d'Islàndia, país en què es troben les arrels de l'artista.

Olafur Eliasson, nascut a Copenhaguen l'any 1967, va ser guardonat l'any 2007 amb el Premi Joan Miró per ser un dels artistes més importants de la nostra època i pel seu esperit de recerca, innovació, compromís i llibertat, habitual també en l'obra de Joan Miró.

Entrades populars