World Press Photo 2008 al CCCB

L'exposició World Press Photo 2008, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, mostra les obres guanyadores del seu concurs anual sobre fotoperiodisme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) del 18 de novembre al 14 de desembre, ha informat l'organització.

Un jurat internacional format per tretze membres escull les fotografies guanyadores. Les imatges poden participar en deu categories: notícies d'actualitat; temes d'actualitat; personatges d'actualitat; fotografies d'acció; reportatges esportius; temes contemporanis; vida diària; retrats; naturalesa; art i entreteniment.

L'exposició anual de les fotografies guanyadores es pot visitar en 80 ciutats, amb la condició que totes les obres es poden exhibir sense cap tipus de censura. Aquest any han estat premiats quatre fotògrafs espanyols: Lorena Ros; Cristina Garcia; Emilio Morenatti i Miguel Riopa.

Aquest any han participat 5.019 fotògrafs --177 espanyols-- amb 80.536 enviaments d'imatges, i és el quart any consecutiu que Photographic Social Vision organitza aquest esdeveniment a Barcelona./EP

Entrades populars