Primera coproducció europea amb la Xina


TV-3 ha rodat la primera coproducció de ficció europea amb la Xina en escenaris repartits entre aquest país i Barcelona i que ha donat com a resultat la minisèrie 'La meva història a Barcelona', segons ha informat avui la cadena catalana.

El rodatge va començar el 22 d'agost, ha acabat avui i a partir de demà començarà la postproducció. Alguns dels escenaris d'aquesta producció són Xangai, Licheng, Barcelona i rodalia.

L'elenc d'actors està compost per Su Yan, Zhang Duo, Wang Dao i els catalans Montse Alcoverro, Aina de Cos i Enric Cusi, entre d'altres. El director és Yi Zhu, el guió és de Xue Hai Xiang i els productors executius són Jaume Vilalta i James Jiang.

La minisèrie explica la història d'un empresari xinès que resideix a Barcelona des de fa 20 anys i, després de saber que té una malaltia terminal, decideix buscar una filla que va deixar abandonada quan va emigrar a Europa.

En arribar a Xangai un funcionari li menteix i acaba portant a Barcelona algú que no és la seva filla i que més tard es farà amiga de la seva verdadera primogènita, que per altres motius també emigra a Barcelona.

La verdadera filla de l'empresari acabarà treballant com a empleada domèstica del seu pare, sense conèixer cap dels dos la veritat. Les vides d'uns i d'altres s'aniran complicant i a poc a poc tots els enganys que s'han anat teixint començaran a descobrir-se.

Entrades populars