'Impressionista, Modern i Contemporani' a Reus



L’exposició que la galeria Anquin’s presenta per Nadal és un recull d’obres de grans artistes del segle XIX i XX que formen part del fons de la galeria. El títol de l’exposició IMPRESSIONISTA, MODERN I CONTEMPORANI vol situar l´época en la qual els artistes varen viure i desenvolupar la seva obra. Des de finals del segle XIX fins a la segona guerra mundial entrarien en la categoria de Impresionistes i art modern . Les obres realitzades després de la segona guerra mundial es consideren dins la categoria d’art Contemporani. L'exposició estarà oberta del 12 de desembre al 21 de gener.
En aquesta magnífica exposició els col.leccionistes més exigents podran trobar peces d’una qualitat excepcional, ja que moltes d’elles representen la millor época de cada artista. Podem destacar tres petits olis impressionistes de Matilla, un magnífic Grau-Sala, un quadre cubista de Frances Bores dels anys 40, un excepcional dibuix de Miró, una obra de Guinovart de gran tamany de la seva darrera época, un Cuixart matèric dels 60, una obra sobre paper de Tapies o una tècnica mixta de Plensa, entre d’altres joies artístiques.

Es tracta d’ obres especialmente escollides d’alguns dels millors artistes del nostre país que la galeria vol oferir com una molt recomanable inversió en un moment en que l’actual crisi econòmica ha demostrat el gran valor que pot tenir l’inversió en art amb un bon assessorament.

La galeria confia en una bona acollida tan per part de col.leccionistes com del públic en general ja que la visita a l’exposició pot esdevenir un veritable passeig per la història de l’art: des de les obres plenamente impressionistes de Matilla passant pel cubisme de Bores, el surrealisme de Miró, l’informalisme de Cuixart o el conceptualisme de Plensa.

GALERIA D’ART ANQUINS
Avinguda Dr. Vilaseca, 9-11. Reus
www.anquins.com

Entrades populars