Drap-Art’09


Drap-Art’09. Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya se celebrarà al CCCB, plaça Joan Coromines, Pati de les Dones i plaça dels Àngels del dijous 17 de desembre al diumenge 10 de gener de 2010. Les activitats es concentraran, com sempre, en el cap de setmana d’abans de Nadal, la novetat és que l’exposició romandrà oberta al públic fins al 10 de gener de 2010.

Igual que l’edició anterior, Drap-Art’09 es desenvolupa en vuit modalitats, que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclables, intervencions a l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

Drap-Art’09 cerca l’equilibri entre artistes nacionals i internacionals, entre artistes novells i consolidats, per propiciar l’intercanvi entre països i generacions. Per aquesta raó, a més a més dels artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors... seleccionats per la convocatòria oberta, el festival comptarà amb la participació d’artistes convidats en col·laboració d’entitats, galeries i curadors independents especialitzats.

Més informació: www.drapart.org

Comentaris

Entrades populars