Fira d'Art de la Fundació Funnament



La Fundació Funamment, amb la col·laboració de FECAFAMM, organitza la I Fira d'Art on es podran veure i adquirir litografies, fotografies i pintures dels artistes associats del Cercle Artístic de Sant Lluc. La major part dels fons recaptats els farà servir la Fundació per tal de donar acompliment als seus objectius.

En total hi haurà 350 obres de qualitat a preus assequibles, entre 10 i 120 euros, que han estat cedits per diversos artistes del Cercle Artístic de Sant Lluc, institució amb cent quinze anys d'existència que ha tingut entre els seus socis a una gran part dels artistes catalans més importants d'aquest segle.

Aquesta fira té per objectius donar visibilitat a les persones afectades per un trastorn mental i les seves families perquè la societat entengui el seu patiment i integri aquest col·lectiu amb normalitat, així com captar els fons necessaris per tal de portar a terme els serveis que ofereix la Fundació Funamment.

El dimecres 9 de desembre a les 19 hores s'inaugurarà la Fira d'Art, que es celebrarà des del dia 10 fins al 13 del mateix mes a les dependències del Cercle Artístic de Sant Lluc (c/ Mercaders, 42) de Barcelona. L'horari serà de 10 a 21 hores tots els dies.

Més informació.

Entrades populars