Apropa't a Joan Miró



La Fundació Joan Miró presenta 17 noves obres originals damunt paper cedides en dipòsit per la família Miró i renova la presentació de la col·lecció permanent, gràcies a l’ajut de la Generalitat de Catalunya, per acostar al públic la figura de Joan Miró.

La Fundació Joan Miró va obrir les portes l’any 1975 com un centre dedicat a l’art contemporani i a conèixer l’obra de Joan Miró a través de les obres que aquest cedí a la institució, així com d’altres provinents de donacions i dipòsits de familiars o amics. Tot aquest fons configura la col·lecció pública més important sobre l’artista. La col·lecció s’amplia ara amb un conjunt de 17 obres originals damunt paper, realitzades entre els anys 1931 i 1953, cedides en dipòsit per la família Miró.

La renovació de la presentació de l’obra de Joan Miró ha estat possible gràcies a l’ajut de la Generalitat de Catalunya. Aquest ajut ha permès d’incloure a les sales diverses millores tècniques, la més important de les quals és un sistema d’il·luminació que millora la visualització de les obres i ajuda conservar les peces exposades.

Més informació: www.fundaciomiro-bcn.org

Entrades populars