Taller "Càmeres de Terra" d'Alfonso Borragan a Girona



El Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, us convida a participar al taller Càmeres de Terra dirigit per l’artista càntabre Alfonso Borragán, amb la col·laboració de Provi Casals, professora de ceràmica del Centre Cultural la Mercè, que tindrà lloc en diferents dies dels mesos de març i abril als voltants del riu Ter. 
 
L’artista proposa una particular pràctica de l’art en el paisatge basada en la creació col·laborativa, el contacte amb l’entorn i la creativitat a través la vivència del riu, extraient-ne les seves imatges ocultes. El taller inclourà jocs amb elements com l’argila, l’aigua, les pedres o els arbres, i culminarà amb la construcció i cocció de càmeres d’argila (raku) que es llançaran al riu per tal de capturar les seves imatges.

Els resultats de l’activitat es presentaran a l’exposició Paisatge? que tindrà lloc del 6 de maig al 29 d’agost al Bòlit-La Rambla i a partir del 10 de juny al Bòlit-Sant Nicolau.

Aquest taller està adreçat a interessats en el món artístic, la fotografia o l’entorn natural; i, sobretot, a qualsevol persona que vulgui conèixer i participar en el procés creatiu de l’artista.

Els participants han de portar equip de muntanya que es pugui mullar, botes, motxilla i alguna cosa de menjar i beure i, quan sigui necessari, equip per dormir.

Més informació: http://www.bolit.cat/cat/properament/paisatge/activitats_integrades.html

Inscripcions: info@bolit.cat / 972 427 627
Lloc: riu Ter / Taller de Ceràmica del Centre Cultural la Mercè
Dirigit per: Alfonso Borragán
Preu: 15 €
Horari:
Presentació taller: 22/03/2010
Taller: 9-10-11-22/04/2010
Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
Tel. 972 427 627 / 972 223 305
Fax. 972 218 345
www.bolit.cat

Entrades populars