"Territoris de Pau" de Rafael Romero


L'artista Rafael Romero presenta l'exposició "Territoris de Pau" a la Galeria Jordi Barnadas, a partir del 18 de març i fins el 10 d'abril.

És força habitual, observar canvis d’actituds artístiques en l’evolució de tots els creadors. Els moments inicials, solen correspondre a èpoques de dinamisme i acció, l’artista, la història de l’art ho demostra, s’adreça cap a territoris de combat, la seva intencionalitat, és posar ordre en aquest indefinit i abstracte indret. Aquest generalment jove e inexpert artista, té necessitat de trobar resposta urgent a les seves i tanmateix nostres preguntes existencials. Però amb el pas dels anys, una certa serenitat i pau, es fan presents definint un artista que en aquest nou estadi s’atura conscientment amb nova una actitud a contemplar l’univers. 

Aquesta és, en termes reflexius, la situació actual de l'artista, lluny de pretensions excessives, conscient de la necessària expressió individual, convençut que l’art és un estat poètic de l’ànima, que tan sols li interessa l’amor i que viure comporta no carregar la vida amb un pes excessiu. Per tot això, es trobo pintant aquests paisatges d’ingenuïtat, simbologies secretes, espais poètics, integradors, intuïtius, oberts, espirituals i sensibles.

Galeria JORDI BARNADAS
Consell de Cent , 347
08007 Barcelona
tel: 93 2156365
www.barnadas.com

Entrades populars