Premi Fundació Vila Casas 2010

Obra "Tots dos" de BEDÓS BONATERRA, una de les sel.leccionades. Técnica mixta sobre tela, 194x196cm (diptic)


EXPOSICIÓ de les obres sel.leccionades del 
PREMI DE PINTURA 2010 Barcelona 

FUNDACIÓ VILA CASAS
DEL 17 DE JUNY AL 31 DE JULIOL 

El proper dijous, 17 de juny a les 12 del migdia, l'Espai Volart2  presenta als mitjans de comunicació l'exposició de les obres seleccionades al Premi de Pintura 2010. La mostra es podrà visitar entre el 17 de juny i el 31 de juliol, i compta amb  un total de quaranta sis obres, d' entre les gairebé tres-centes pintures presentades.

El jurat ha estat format per Emilio Álvarez, galerista; Francesc Miralles, crític d'art; Ramon Argimon, col·leccionista; Joaquim Chancho, artista guanyador de la darrera convocatòria, Antonio Sagnier, patró de la Fundació, Antoni Vila Casas, amb possibilitat de vot en cas d'empat, i per últim, Glòria Bosch, directora dels espais d'art, en qualitat de secretària sense dret a vot.  L'Hble. Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, llegirà el veredicte del jurat a dos quarts de vuit del vespre i lliurarà el premi a l'obra finalista. Dotada de 12.000€ i d'una exposició monogràfica en un dels espais d'art de la Fundació, l'obra premiada passarà a formar part de l'espai de pintura contemporània, Can Framis.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació ha aconseguit dotar el fons d'art d'una major diversitat creativa i contribuir a la promoció i divulgació de l'art contemporani català.

c/Ausias Marc, 20, pral, 
Barcelona. tel. 934817980

Inauguració dia 17 de Juny a les 19'30h.

Entrades populars