Concurs bARTcelona Maquinista 2010

bARTcelona MAQUINISTA 2010
Barcelona-Nova York, dues imatges de la modernitat
 
I Concurs Internacional d'arts plàstiques per a joves creadors convocat per al centre comercial La Maquinista, dotat amb 10.000eur.
 
Data límit d'inscripció: 15 setembre 2010
 
Tota la info a www.bartcelona.org
 
 
En el marc de l'esdeveniment Barcelona-Nova York, dues imatges de la modernitat, al centre comercial La Maquinista de Barcelona convoca el concurs internacional d'arts plàstiques per a joves creadors per tal de promoure l'art contemporani, afavorir la creació i obrir nous canals per als artistes joves.
 
Podran participar creadors de qualsevol disciplina, nacionalitat i país de residència d'entre 18 i 40 anys, individualment o en equip. bARTcelona Maquinista 2010 atorgarà dos premis, de 5.000 euros. cadascun, en les següents categories:
 
- Instal lació / acció: obres temporals que actuen en una zona de la Maquinista o proposant una experiència singular al visitant.
 
- Arts visuals: pintura, fotografia, vídeo, escultura, collage, tècnica mixta.
 
Els treballs han de versar al voltant del tema "Barcelona-Nova York, dues imatges de la modernitat". D'entre les obres presentades a concurs, es seleccionaran per a ser exposades 20 de la categoria "Arts visuals" i 3 de la categoria "Instal / acció" (que comptaran amb una dotació de 2.000eur. Cadascuna per sufragar la producció). L'exposició es podrà visitar al Centre Comercial La Maquinista del 15 al 30 d'octubre de 2010. Els premis es fallaran el 28 d'octubre durant la festa de cloenda de la mostra.
 
El jurat estarà compost per:
 
- Oscar Valero. Director del Centre Comercial La Maquinista.
- Iguapop Gallery. http://www.iguapop.net/
- Saeta Estudi. http://saetaestudi.net
- Javier Mariscal. http://www.mariscal.com/
- Sixeart. www.sixeart.net
- Periodista a confirmar
 
 
Bases completes, inscripció i tota la info a www.bartcelona.org

Entrades populars