Formació oberta a l'ACVicACVic desplega el programa de FORMACIÓ OBERTA oferint diversos cursos que s'inicien a finals de gener de 2011:

CLAUS PER ENTENDRE L'ART CONTEMPORANI
De les primeres vanguardes a l'art actual

Inici del curs 26 de gener. 10 sessions
Dimecres de 18.30 a 20.00h i de 20.15 a 21.45h

Aquest curs dóna les claus per conèixer l'evolució de l'art en les primeres i segones avantguardes, la post-modernitat i el context actual i s'imparteix de manera entenedora i sempre il·lustrat amb imatges de les principals obres artístiques. Proposa la possibilitat de conèixer aspectes de la història i la cultura contemporània, però també la de comentar, debatre i dialogar de manera participativa.
Impartit pel Dr. Francesc Orenes, que fou professor del Departament de Pintura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i professor col·laborador de l’Escola Elisava de Disseny, de Barcelona. Especialista en temes de comunicació visual, gravat i exlibrística.

Aquest curs es realitza en col·laboració amb CCVic Centres Cívics i Ajuntament de Vic: www.vic.cat/ccvic

TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITAL PER A NENS DE 4 A 7 ANYS.
Impartit per Tanit Plana
Dissabte 29 de gener, 5 i 12 de febrer de 2011 de 10.00 a 13.00 h.
Preu del taller 75 euros / Preu per sessió 25 euros

El taller vol ser una primera incursió en el món de la fotografia. Cada dia, durant les 4 sessions, es faran dues activitats al voltant de dues idees i es demanarà als nens que, entre sessions, facin fotografies i exercicis amb els pares i mares. Els pares que ho desitgin podran acompanyar als seus fills No és necessari tenir càmara de fotos. 

TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITAL PER A JOVES DE 14 A 18 ANYS
Impartit per Tanit Plana
Setmana del 28 de febrer al 3 de març de 2011, de 10.00 a 13.00 h. 4 sessions
Preu del taller 100 euros / Preu per sessió 25 euros

La fotografia no sols està a l’abast dels joves, per a ells és un vincle de comunicació a través de les xarxes socials. L’objectiu del taller és investigar i conèixer millor aquest mitjà que els és tan familiar. No és necessari tenir càmara de fotos. 
Lloc: ACVic Centre d'Arts Contemporànies c. Sant Francesc, 1 - 08500 Vic
Més informació: www.acvic.org Inscripcions: info[at]acvic.org

Informació i contacte 
T. 00 34 93 885 37 04
info@acvic.org - www.acvic.org