MACBA: "Esteu a punt per a la televisió?"



-- "Esteu a punt per a la televisió?"

Ja està disponible el quart lliurament de la publicació digital quinzenal, que complementa el projecte expositiu 'Esteu a punt per a la televisió?'. En aquest assaig, Johan Grimonprez escriu sobre la ficció i la realitat i mostra com la televisió s'erigeix en acadèmia política a través de les imatges.

MACBA.CAT: Johan Grimonprez, "El comandament a distància"

-- Taller televisiu ZERO TV

ZERO TV és un espai d'experimentació pràctica que convida a desenvolupar noves estratègies amb el mitjà televisiu a partir de la seva relació amb l'art. A través d'un plató instal·lat al Centre d'Estudis i Documentació del MACBA, un grup d'educadors ens ajudarà a participar de forma activa en el procés de producció televisiva. Les produccions d'aquest taller seran retransmeses en línia i en directe, a través de

MACBAZEROTV.

Fins al 25 d'abril de 2011.
De 11 a 13.30 h i 15.30 a 19.30 h
Activitat gratuïta. Centre d'Estudis i Documentació. Aforament limitat

-- MACBA en família: taller de Nadal "Museu fictici"

L'any 1968, Marcel Broodthaers es va inventar un museu fictici format per caixes de fusta, fitxes i targetes postals d'obres en miniatura. Era una ficció, un engany. L'artista plantejava així una pregunta: "quan una obra d'art troba la seva condició en la mentida, es pot considerar una obra d'art?" Partint d'aquesta reflexió irònica us proposem construir un petit museu imaginari amb objectes, paraules i molta imaginació.

23, 24, 27, 29, 30 i 31 de desembre de 2010;
3 i 5 gener de 2011, a les 11 h
Sense inscripció ni reserva prèvia.
Preu: 2 euros. Sales del Museu
-- MACBA en família: "Atrapat pels límits"

"Separar és introduir un espai / en una superfície atrapada pels límits..." Prenent com a punt de partida la definició que fa Gil J Wolman del Wolman's land, en aquesta visita explorarem l'univers d'aquest artista practicant una de les seves accions preferides: separar per crear espais / zones / àrees d'invenció.

De l'11 de desembre al 9 de gener de 2011.
Dissabtes a les 11 h i a les 17.30 h, diumenges a les 11 h
Sense inscripció ni reserva prèvia.
Preu: 2 euros. Sales del Museu

http://www.macba.cat/

Entrades populars