Nadal i 18 pintors a la Sala Parés

EXPOSICIÓ DE NADAL

-- Espai 1
PINTURA CATALANA S. XIX –XX

La Sala Parés organitza cada any, coïncidint amb l'època nadalenca, una exposició de grans mestres de la pintura catalana, la majoria dels quals varen estar, en el seu temps, vinculats a la galeria.

Aquest any presentem una selecció d'obres de més d'una vintena d'artistes, entre ells Joaquim Mir -amb quatre obres excepcionals-, Ramon Casas -obres sobre tela i paper-, Arcadi Mas i Fondevila, Eliseu Meifrén, Segundo Matilla, Ricard Opisso, Roman Ribera, Modest Urgell, Ramon Martí Alsina, Josep Amat, Josep Roca Sastre, i Miquel Villà, entre altres.

Es tracta d'un conjunt de quaranta peces de gran qualitat, molt representatives de l'obra de cadascun dels artistes.

Del 21 de desembre de 2010 al 18 de gener de 2011

-- Espai 2 i 3
18 PINTORS

Treballar constantment amb més de trenta artistes contemporanis permet a la galeria presentar, com en aquest cas, una exposició que inclou obra recent de molts d'ells, creada expressament per a l'ocasió.

La mostra no es cenyeix a un format ni a un tema, deixant doncs llibertat a cada pintor per a proposar els quadres més representatius del seu treball més recent.
Cadascun dels 18 artistes està representat amb tres obres, que reflecteixen el millor de la seva darrera creació, i el conjunt constitueix una mostra de referència dels pintors actuals de la galeria.

Participen: Arnau Alemany, Nacho Amor, Àngel Badía Camps, Miháy Bodó, Simó Busom, Marcos Cárdenas, David Casals, Carlos Díaz, Carme Galofré, Miguel Macaya, Carlos Morago, Josep Moscardó, Ramon Moscardó, Magí Puig, Alejandro Quincoces, Xavier Rodés, Jaume Roure, i Miquel Vilà.

Del 21 de desembre de 2010 al 18 de gener de 2011

Sala Parés
Tel.93 318 70 20
Fax.93 317 30 10
salapares@salapares.com
Petritxol, 5
08002 - Barcelona

Entrades populars