“TRUKE-TROC” Miren Gonzalez Goikoetxea

Propera exposició a la galeria Antoni Pinyol de BARCELONA.
Inauguració el dijous 16 de desembre a les 20 hs.
 
L'exposició es divideix en 4 projectes:

"Pintures tropicals" 2004-2007.La temàtica d'aquestes pintures es centra en elements orgànics (Fruites, algues marines, pedres ...) trobats durant els últims viatges a Brasil, Argentina i Tailàndia. Són resultats pictòrics posteriors a partir de dibuixos a retolador sobre paper.

"Projecte Índia" 2006-07. Després de 6 mesos treballant i recollint idees en
Índia, desenvolupo una tècnica detallada i minuciosa similar a la seva tècnica tradicional. La majoria d'aquestes pintures formen un conjunt de dues unitats on s'intueix una temàtica religiosa i simbòlica indú.

"Naturaldia" 2008-09. Després de treballar gairebé dos anys una pintura detallada i minuciosa en el projecte de l'Índia, començo a desenvolupar un projecte amb un resultat molt més lliure i expressiu. Són pintures de molta textura mostren un resultat de combinació de colors contrastat amb moviments circulars.

"Fiord" 2009-10. És un projecte que es centra en la investigació d'un repertori plàstic de formes arrodonides i en una gamma de colors freds. Els difuminats i les transparències adquireixen gran importància per crear volums i fluids. Conté la tècnica desenvolupada en el projecte Índia combinada amb l'expressivitat i moviment del projecte Naturaldia.

Galeria Antoni Pinyol / Barcelona
Carrer Colomines, 6
http://www.antonipinyol.com
Barcelona
 

Entrades populars