Exposició "Il·lustració Directa"



Us convidem a la inauguració de l'exposició "Il·lustració Directa", que se celebrarà el proper dijous 14 d'abril a les 20h a la Sala d'Exposicions del Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona.

El setmanari de comunicació Directa celebra el cinquè aniversari amb una mostra de les il·lustracions que han vestit la publicació durant tots aquests anys.

La Directa, sorgida des de i per als moviments té l'objectiu d'acostar a la societat totes les realitats d'una forma eficient i diferent de la que acostumen a trobar als mitjans de comunicació. A la mateixa tasca s'hi han sumat il·lustradors i il·lustradores que posen imatges als reportatges, als articles i a les campanyes que la Directa ha engegat. En aquesta exposició podrem veure la feina feta per moltes d'elles.

Des d'avui i fins el dia 7 de maig podreu gaudir d'il·lustracions de l'Anna Sellarès, Anna To, Anthony Garner, Eulàlia Corbella, François Pagès, Gustavo Berocan, Harald Molina, Joan Turu, Jordi Borràs, Kap, Lluís Ràfols, Manolín, Marta Vilches, Miguel Montaner, Neruuu, Olga Capdevila, Ona Trabal, Pep Boatella, Pere Ginard, Pere Tubert, Quechua, Riki Blanco, Roger Peláez, Sergi Solans, Sr. Plastico, Teo Peiró i Xavi Blasco.

Serà a les 20h al Centre Cívic Parc Sandaru, al c/ Buenaventura Muñoz, 21 (cantonada c/ Nàpols), L1-Arc de Triomf.

Setmanari de Comunicació Directa
Centre Cívic Parc Sandaru

Inauguració de l'exposició "Il·lustració Directa"
Dia: 14 d'abril
Hora: 20h
Lloc: Centre Cívic Parc Sandaru (c. Buenaventura Muñoz, 21 de Barcelona)

Entrades populars