Inaugurat el 39 Saló de Maig de la Galeria Anquins de Reus

Més de 200 persones varen assistir a l'acte inaugural del 39 SALÓ DE MAIG a la galeria ANQUINS de Reus el passat dissabte 7 de maig. Molts del artistes participants, autoritats, crítics d'art, col.leccionistes i amics varen podeu gaudir d'aquesta magnífica exposició que aplega més de 100 obres d'art de 42 artistes nacionals i internacionals que es podrà visitar fins el 17 de juny de dilluns a dissabte, de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20, 30.

A la imatge, grup d'artistes presents a la inaguració. D'esquerra a dreta: El Sr. LLuis Miquel Perez, Alcalde de Reus; Modest Almirall, Albert Alis, Lluis Puiggros, Pepa Quinteiro, directora d'Anquins; Teresa Riba, Jaime de Cordoba, Alícia Grau, Marta Duran, David Casals, les artistes de Reus: Merce Bessó, Coia Ibàñez i l Neus Segrià, al fons Jordi Agras, Delegat de Cultura a Tarragona, Joaquin Mateo, Isabel Saludes, Mònica Castanys, l'escultor Joan Mora, Frank Jensen i Carlos Díaz. Varen ser presents també Perico Pastor i l'escultor Josep Bofill.

Una vegada més, Anquins ha realitzat una selecció acurada de pintura i escultura dels seus artistes habituals i ha convidat per primera vegada artistes com l'escultor Joan Mora i artistes internacionals com l'escultor Kuback&Kropp i l'italià Massagrande. Es tracta d'una magnífica ocasió per contemplar obres d'art dels més variats estils d'artistes consagrats i joves talents com el del cubà Gustavo Diaz Sosa, el darrer "descobriment" de la galeria.

El dia 4 de juny la galeria obrirà les seves portes fins les 12 de la nit i oferirà un tast de vi del Priorat "Galena"

GALERIA D'ART ANQUINS
Avgda. Dr. Vilaseca, 9-11
43202 REUS
Tel. 34 977312759
http://www.anquins.com
info@anquins.com

horari: de dilluns a dissabte,
de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 h.

Entrades populars