'Imatges d'arxiu. Rellegir l'experiència' a la Fundació Antoni Tàpies

Amb motiu de l'exposició Pere Noguera. Històries d'arxiu, a la Fundació Antoni Tàpies, l'artista impartirà un taller de dos dies per reflexionar i debatre sobre alguns temes i conceptes rellevants en la seva obra, com ara la dimensió memorística i documental de la imatge i la vessant conceptual i arxivística del procés fotogràfic. 

Durant la primera jornada, els assistents visitaran l'exposició de Noguera a la Fundació Antoni Tàpies, i seguidament participaran en una conversa amb l'artista. La segona jornada, de caràcter més pràctic, se centrarà en la creació de documents fotogràfics. El taller va adreçat a artistes, creadors, fotògrafs i, en general, a persones interessades en l'exploració i la construcció d'imatges a través de la fotografia. És imprescindible portar una càmera digital.

Primera sessió 

Visita lliure a l'exposició Pere Noguera. Històries d'arxiu i conversa amb l'artista.
Calendari: dijous 30 de juny de 2011, de les 10.00 h a les 14.00 h.
Lloc: Fundació Antoni Tàpies.

Segona sessió 

Taller d'imatge i dinar amb l'artista.
Calendari: dimarts 5 de juliol de 2011, de les 11.00 h a les 18.00 h.
Lloc: Hangar
(Can Ricart. Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40. 08018 Barcelona).

Preu: 30 €; socis de l'AAVC i Amics de la Fundació Antoni Tàpies, 25 €. Inclou el dinar del segon dia.

Cal fer reserva de plaça mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça clara@hangar.org, incloent-hi nom i cognoms, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte, i especificant si s'és soci de l'AAVC o Amic de la Fundació.

Inscripcions: clara@hangar.org

Entrades populars