Núria Guinovart a la Canals Galeria d'Art de Sant Cugat


Canals-Galeria d'art presenta per primera vegada a Sant Cugat, l'obra de l'artista barcelonina NÚRIA GUINOVART, coincidint amb la Festa Major de la ciutat

Obertura, a partir de les 18 h. del dia 28 de juny a Canals-Galeria d'art
L'exposició es pot veure del 28 de juny al 6 de setembre de 2011

Com acte de la Festa Major de Sant Cugat, Canals-Galeria d'art presenta l'obra de l'artista Núria Guinovart, que exposa per primer cop a la nostra ciutat. Núria Guinovart treballa el ciment com a llenguatge expressiu, la base d'un treball delicat que consisteix a produir incisions i talls sobre el material, encara fresc, amb intervencions puntuals de quitrà.

Núria Guinovart fuig del superflu i per a les seves composicions abstractes utilitza colors neutres, principalment el gris, que donen a las seves pintures un aspecte de duresa. Però observant les seves peces, veiem la vitalitat d'una pintura plena de sentiments i emocions. Amb els seus fons grisos, Guinovart aconsegueix un discurs poètic, on les textures i les formes ens aboquen a allò més íntim i profund.

Els inicis de Núria Guinovart estan relacionats amb l'ambient del taller del seu avi Ramon, on també va treballar en la seva joventut en Josep Guinovart.  L'espai del taller, les llaunes velles amb terres i pigments, els taulons, les escales i els pinzells omplen els primers records.

Núria Guinovart compta amb una llarga trajectòria d'exposicions individuals i col·lectives, i la seva obra ha estat seleccionada a nombrosos concursos i guardonada amb diversos premis.
La sèrie de pintures que presenta a CANALS Galeria d`Art són una mostra del moment de maduresa de la seva pintura, sensible i meditada, que transmet reflexió i silenci.

L'exposició es pot veure a Canals-Galeria d'Art de Sant Cugat fins al 6 de setembre de 2011.

Més informació:

Canals-Galeria d'art
Carrer de la Creu, 16
Tel/Fax: 93 675 49 02
08172 Sant Cugat -Barcelona-
galeriacanals@canals-art.com
http://www.canals-art.com

Entrades populars