“TARRAGONA 2012 Capital de la cultura catalana”, activa el seu espai web

Aquest espai web, inserit dins les pàgina web de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, recull els principals projectes previstos per promocionar la ciutat com a punt de referència cultural de Catalunya. 

El nou espai web ofereix imatges fotogràfiques que posen en valor la potència cultural i festiva de la ciutat (castells, patrimoni, festes, festivals...), una àmplia relació d' equipaments culturals existents, també els nous que s'afegiran al gran centre social i cultural de la Tabacalera (Capsa Jove per a músics i el Centre d'art de Tarragona) i tota la informació actualitzada de la candidatura de Tarragona.

A més, hi destaca la visita virtual del Teatre Metropol i també s'hi pot veure el projecte artístic i de gestió de les arts escèniques de Tarragona encarregat al director tarragoní Ramon Simó. Aquest espai web –dividit en nou àrees- vol ser molt participatiu i aprofita l'entramat associatiu de la nostra ciutat. Inclou un apartat per a totes aquelles persones que desitgin rebre informació puntual de la CCC (butlletí mensual) i per a les entitats culturals de Tarragona que vulguin aportar la seva proposta d'activitats que seran valorades per una comissió de seguiment. El programa de Tarragona 2012 CCC es donarà a conèixer a la tardor, abans es treballarà amb les entitats i les propostes rebudes per elaborar un projecte col•laboratiu i participatiu. /Font

Entrades populars