Retrospectiva de Yolanda Martín a la Àgora 3 de Sitges

El proper dissabte dia 8 de Octubre a las 19:30 s'inaugura l'exposició "No tot és negre" de la pintora Yolanda Martín. L'exposició tindrà lloc a la Galería Àgora 3 de Sitges (c. Nou 20, Sitges, Barcelona).

YOLANDA MARTÍN: No tot és negre / No todo es negro

Exposición de 8 al 30 de Octubre de 2011.
Inauguración Sábado 8 de Octubre a las siete y media de la tarde.

Amb el títol 'No Todo és negro / No tot és negre', es presenta la primera individual de Yolanda Martín a la Galeria Àgora 3 de Sitges.

"Després d'una introspecció personal vaig arribar a un llenguatge que es corresponia amb la meva visió del món, o millor dit, la meva evasió del món. Hi ha sempre una tensió entre estar en la societat i estar fora, un on-off, però sempre buscant una possibilitat de comunió entre les dues esferes. Parlo de misticisme, d'interiorització i d'expressió mitjançant la forma, la línia i el color. Em sento com un canal de l'energia que es mou al meu voltant, de la vida, de les pors i les frustracions socials, dels estats d'ànim universals i últimament m'he sorprès retratant. Sempre he tractat el color com a missatge, cada color té una força i una vibració diferent que transmet o ens transporta a un estat. Un estat fluctuant i estàtic alhora. És la línia la que ens convida a seguir-la amb la mirada en el seu propi moviment. " / Yolanda Martín

Galería Àgora 3
Carrer Nou, 20
08870 Sitges
Barcelona
t. 93 894 03 38
agora@agora.es
http://www.agora.es

Entrades populars