Exposició Mujhéroes 2011 a Barcelona #art #agendacat #cultura

La Casa Amarilla de Barcelona presenta Mujheroes 2011, quarta edició del projecte expositiu col · lectiu itinerant d'art femení, que se celebra anualment a Barcelona, en el marc del dia internacional contra la violència de gènere, el 25 de novembre.

Un any més, el projecte Mujheroes sota el lema "les dones són els pilars fonamentals de les societats, per tant, són els eixos clau del diàleg intercultural", reuneix obres de dones artistes locals i internacionals, que treballen al voltant del tema delunivers femení, a través de diferents disciplines.

Mujheroes s'ha consolidat com a plataforma de difusió internacional d'artistes dones, tant emergents, com d'aquelles que ja compten amb una consolidada i reconeguda trajectòria a nivell local i internacional.

En aquesta nova edició, s'ha seleccionat a 6 artistes de tot el món ia una part del col · lectiu "Associació Gènere i Gèneres", que ens presenten la seva personal visió i interpretació de l'univers femení, a través del llenguatge de la fotografia, la plàstica, la instal · lació, la intervenció, i l'escultura.

MUJHEROES 2011

Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C / Comerç 36, Barcelona)
del 25 de novembre - 18 de desembre, de 10 a 22h

Brindis d'inauguració: 25 de novembre a les 20:00 h
Organitza: La Casa Amarilla 

L'acte d'inauguració serà el dia 25 de novembre a les 20 hores, comptarem amb la presència de les artistes, així com la passada d'un curt-documental i un concert.

Artistes Mujheroes 2011:
http://www.mujheroes.org

Anita Zengenza (Zimbabwe)
Diana Kleiner (Argentina)
Karen Clachar (Costa Rica)
Karol Bergeret (Barcelona, Catalunya)
Misladis Gonzales (Cuba)
Thaïs Salvat (Alforja, Catalunya)
Col · lectiu "Associació Gènere i Gèneres":
Angela Falco, Anna Cayuela, Anna Crespo, Elisabeth Salat i Eva Soto.

MÉS INFORMACIÓ: www.mujheroes.org
CONTACTE: mujheroes@lacasamarilla.org

La Casa Amarilla, entitat sense ànim de lucre, desenvolupa projectes artístics, socioculturals, de difusió i cooperació cultural a Catalunya, Europa i Amèrica Llatina. La nostra actuació va encaminada a defensar la creació artística com a forma d'intercanvi cultural que afavoreix la cohesió social, la integració i la participació ciutadana.

Desenvolupem els nostres projectes en tres àmbits de treball: la dinamització sociocultural, la difusió artística i la cooperació cultural internacional. Totes les nostres activitats s'emmarquen dins d'aquestes tres àrees, amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament de les comunitats a través dels processos creatius i expressius, tant a Catalunya com a Amèrica Llatina.

Treballem en col · laboració amb entitats públiques i privades, col · lectius, artistes i professionals multidisciplinaris com a forma de potenciar la participació ciutadana i fomentar la interculturalitat.

http / / www.lacasamarilla.org
info@lacasamarilla.org
Apt Correus 37.145
Barcelona 08080
Tf. 93.439 64 25 (dilluns-divendres de 10 a 15hs)
http//www.lacasamarilla.org
info@lacasamarilla.org
Apt. Correos 37.145 
Barcelona 08080 
Tf. 93 439 64 25 (lunes-viernes de 10 a 15hs)


Entrades populars