Taller: En el primer cercle "Els límits del llenguatge" a Barcelona i Mataró

Taller amb alguns artistes de En el primer cercle "Els límits del llenguatge"

Un taller relacionat amb l′exposició En el primer cercle, comissariada per Imogen Stidworthy i Paul Domela, organitzat per la Fundació Antoni Tàpies, Can Xalant i Hangar. Amb Sandra Alvarez de Toledo, Paul Domela, Dominique Hurth, Imogen Stidworthy i Hajra Waheed, entre altres. L'acte té com a objectiu abordar alguns dels seus conceptes i continguts: la veu i el llenguatge parlat, sobretot en relació amb qüestions relatives a la traducció i els conflictes de comunicació que genera el llenguatge, així com les idees d′opacitat i resistència relacional.

Organització:
Fundació Antoni TàpiesHangar (Barcelona) i Can Xalant (Mataró).

Calendari:
Divendres 3 de febrer de 16 a 20 h a Hangar.
Dissabte 4 de febrer d'11 a 18 h a Can Xalant.

Lloc:
Can Xalant (Francesc Layret, 75, 08032 Mataró); i Hangar (Can Ricart. Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40. 08018 Barcelona).

Idioma:
Principalment en anglès i sense traducció.

Preu:
35 € (30 € amb descompte d'Amic de la Fundació Tàpies, o per socis de l′ AAVC). Inclou el dinar a Can Xalant i una entrada a l′exposició a la Fundació Antoni Tàpies.

Inscripcions:
Envieu un correu electrònic a formacio@hangar.org amb el vostre telèfon, nom i cognoms, número de DNI i un breu text de motivació explicant perquè hi voleu assistir.

Comentaris

Entrades populars