2x1 per la lectura dramatitzada de Jesús Moncada amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques

La Fundació Antoni Tàpies ha arribat a un acord amb la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per oferir un 2x1 als usuaris del carnet de biblioteques per l'acte d'avui dimarts dia 11, a la lectura dramatitzada d'un fragment de la novel·la inèdita de Jesús Moncada Dante, S.A., a càrrec dels actors Eduard Muntada i Carles Martínez.

Jesús Moncada (Mequinensa, 1941 – Barcelona, 2005) arriba a Barcelona vers el 1964 amb la intenció de dedicar-se a la pintura i, un any més tard, entra a treballar al departament de producció de l'antiga editorial Montaner i Simon, on es quedarà fins al tancament de l'empresa el 1981. Allà coincideix amb Pere Calders, el qual era aleshores un escriptor consagrat, que l'anima a escriure i l'encoratja a utilitzar el català de la Franja de Ponent. D'aquests anys són els primers contes i els primers premis (premi Joan Santamaria (1971), entre d'altres). En morir, Moncada va deixar inacabada la novel·la que escrivia sobre tot aquell món, Dante, S.A., de la qual se'n llegiran tres capítols.

El preu serà de 7€ per al públic en general, i per als participants al Club de lectura i els Amics de la Fundació Antoni Tàpies, 5 €.
Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques podeu accedir a la promoció 2x1.
Oferta vàlida fins esgotament de l'aforament. Entrades a la venda des de les 10 del matí.

Entrades populars