Art per emportar a la Galeria Anquins de Reus #exposicions

La galería d'art Anquin's presenta aquest NADAL  l'exposició ART per EMPORTAR.  Es tracta  d'una col.lectiva  amb obres de petit format que hem seleccionat especialment  per la seva qualitat i  preu ajustat. Pintures, dibuixos, papers, petites escultures i  caixes de vi pintades de més de 40 artistes amb un muntatge suggerent  adaptat al nou espai de la galería al C/ Campoamor, 2.  Es pot visitar fins el proper 7 de gener.  El nostre horari será  de dilluns a dissabte, de 10,30 a 13,30 h i de 17 a 20,30 h.

L'exposició ART per EMPORTAR substitueix a la ja tradicional CAIXA D'ART que la galería organitzava en aquesta época de l'any amb el mateix objectiu: oferir petites obres d'art a preus assequibles, pensats com un obsequi ORIGINAL I ÚNIC per NADAL

Aquesta setmana, la galería  ha incorporat a l'exposició obres procedents de les Fires d'art de Colonia i Estrasburg dels artistes seguents: Gustavo Díaz Sosa, Jesús Curia, Frank Jensen, Mònica Castanys, Alejandra Caballero, Teresa Riba, Carlos Díaz i Carlos Morago. Artistes que ha obtingut un gran éxit en les esmentades Fires.

Galeria d'art Anquin's
C/ Campoamor, 2 - Reus
Tlf. 977312759
http://www.anquins.com

Entrades populars