2a edició del programa dRD de dinamització de la Recerca en #tallers

Participa a la segona edició del programa dRD de dinamització de la Recerca en Disseny.

Si estàs interessat en desenvolupar un projecte de recerca en disseny, el BDIC et convida a participar a la segona edició del programa dRD dinamització de la Recerca en Disseny, una iniciativa que promou la col·laboració entre empresa i investigadors en aquest àmbit a partir d'una demanda d'innovació.

Per a les dues primeres activitats de 2013 convoquem a investigadors i empreses:

- SESSIÓ DE PRESENTACIÓ PER A INVESTIGADORS

Si ets doctorand, estàs cursant un màster i tens intenció en fer una tesi doctoral, o tens interès en fer un projecte de recerca en disseny, inscriu-te a la sessió de presentació del projecte del proper 17 de gener:

Data: dijous 17 de gener a les 16.00 h.
Lloc: Cambra de Comerç. Planta 1 - Aula 2. (Av. Diagonal 452. Barcelona).
Accés: gratuït. Per ordre d'inscripció. Aforament limitat.
Inscripció: via mail a info@bdicluster.com (especifica que ets investigador).

- SESSIÓ DE PRESENTACIÓ PER A EMPRESES

Si la teva empresa està interessada en participar en la iniciativa, inscriu-te a la sessió de presentació que tindrà lloc el proper 22 de gener:

Data: dimarts 22 de gener a les 16.00 h.
Lloc: Cambra de Comerç. Planta 1 - Aula 2. (Av. Diagonal 452. Barcelona).
Accés: gratuït. Per ordre d'inscripció, amb prioritat per a les empreses del Club d'Empreses BCD. Aforament limitat.
Inscripció: via mail a info@bdicluster.com (especifica que ets empresa).

Sobre el Projecte dRD – dinamització en Recerca en Disseny

La capacitat per crear i explotar nou coneixement ha esdevingut, en l'actual context globalitzat, un factor clau del progrés social i econòmic. La recerca en disseny que dóna resposta a la demanada d'innovació del món empresarial és un element clau que pot contribuir a fer més competitives les empreses catalanes.

El programa dRD de dinamització de la Recerca en Disseny, impulsat pel BDIC Barcelona Design Innovation Cluster, té per objectiu promoure un model de Recerca en Disseny alineat amb el sistema productiu català, que connecti els investigadors, "Oferta de Recerca", amb la "Demanda d'Innovació" del sistema productiu i de la societat en general en matèria de disseny.

En la seva primera edició, la iniciativa dRD va donar lloc a 5 propostes d'innovació impulsades per investigadors vinculats a les escoles Eina, Esdap, Esdi i Massana que responien a demandes d'innovació de l'hospital Sant Joan de Déu i les empreses Lékué, Nomon Design i Denys von Arend.

La segona edició farà el tret de sortida el proper mes de gener 2013 amb les dues primeres sessions (17 i 22 de gener) amb l'objectiu de presentar el programa a empreses i investigadors interessats en desenvolupar un projecte de recerca guiat per una demanda d'innovació.

La dinamització d'aquestes activitats compta amb el suport del Ministeri d'indústria, Energia i Turisme dins del programa de suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores per contribuir a la millora de la competitivitat de la indústria espanyola i està cofinançada pel FEDER, Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Més informació: http://www.bcd.es/ca/page.asp?id=46&selected=11&ui=3424

Entrades populars