'Impostures de la Veu' amb Lluís Nacenta a Can Felipa #joproposo

Imatge en línia 1

Aquest dissabte comença el curs "Impostures de la veu", impartit per Lluís Nacenta. Apunta't abans de divendres enviant un correu a joana@cccanfelipa.cat

El curs té lloc en el marc de l'exposició ¿Que hay de nuevo, viejo?, que aquests dies ocupa la sala d'exposicions del centre. Serà un curs eminentment teòric, centrat en la idea de la veu com a mecanisme feble d'apropiació i d'autoria, però aprofitarem el context en què es dóna per proposar una mirada, sempre des de la perspectiva de la veu, a algunes de les peces de l'exposició.

La preocupació que hi ha darrera d'aquest curs és aquesta: si bé l'escola (o la universitat), l'hospital i el museu (institucions, per cert, la conservació de les quals és reivindicada avui pels moviments socials que protesten contra el poder establert) són les instàncies que regulen la veritat, un dispositiu tan políticament equívoc i socialment esquiu com la veu és el que regula el sentit. Els sons, quan es fan veu, se'ns tornen comprensibles, però no acabem de saber mai si el què diuen és cert o fals.

Quan: 1, 8 i 15 de juny d'11 a 14 h
On: Centre Cívic Can Felipa (c. Pallars 277 - 08005 Barcelona)
Preu: 65 €
Per a més informació: http://www.cccanfelipa.cat/arts-visuals/exposicio-en-curs/
Per a inscripcions: joana@cccanfelipa.cat

Can Felipa Arts Visuals
Pallars, 277
08005 Barcelona
932 563 840

Entrades populars